SeaSun Design  
 
   
Sterrenwacht Asten
Insight Light
Kolliger Mühle
Automobielbedrijf van den Wildenberg
home
grafische ondersteuning
huisstijl voor starters
webdesign
over SeaSun Design
   
 

SeaSun Design
Looisehoeve 7
5708 TK Helmond
T 06-29454735
E info@seasundesign.nl

Webdesign en -restyling

Het hebben van een website is vandaag de dag voor de meeste bedrijven van levensbelang. Mensen gaan immers eerst op internet kijken voordat ze bij u terecht komen. SeaSun Design biedt u een website, naar úw wensen, met een eerlijk advies. Naast uw website kan natuurlijk ook uw domeinnaam en de webhosting worden geregeld.

Echter met het bouwen van uw website bent u niet klaar. Zeker zo belangrijk is het bijhouden ervan. Een website bouwen en er vervolgens niets meer mee doen is zinloos en uw geld weggooien. Naarmate de tijd vordert zakt u in Google steeds verder weg en uw bedrijf is niet meer te vinden.

U hebt meerdere mogelijkheden om uw website up-to-date te houden. Dat kan met een content management systyeem, waarbij u uw website zelf kunt invullen. Vaak worden websites bijna standaard met een content management systeem verkocht. Zelf uw website bijhouden kan noodzakelijk zijn, maar dat is zeker niet standaard. Indien uw website frequent vele wijzigingen kent, zoals een webshop, is het zelf kunnen bijhouden onontbeerlijk. In de andere gevallen is zo'n systeem overdaad. Een onderhoudscontract is dan de betere oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw website, u kunt doen waarin ú goed bent, uw vak. SeaSun Design zorgt voor de invulling en houdt uw website bij met correcties, maar handelt ook pro-actief en geeft u advies waar nodig.

Informeer naar de mogelijkheden.